Tài nguyên dạy học

hãy đọc báo nhé

THỚI TIẾT HÔM NAY

Hà Nội
Huế
TP HCM

VUI MỘT CHÚT

Điều tra ý kiến

Bạn thấy trang này như thế nào?
Đẹp
Đơn điệu
Bình thường
Ý kiến khác

Thống kê

  • truy cập   (chi tiết)
    trong hôm nay
  • lượt xem
    trong hôm nay
  • thành viên
  • Ảnh ngẫu nhiên

    Hello__Lionel_Richie.mp3 Happy_womens_day_xitin.flv GSW_3.flv Hoa_4.swf Thiep.swf Thiep_xuan_em_be.jpg Happy_New_Year_2010.flv Chuc_mung_nam_moi.swf HOA_TAU_999_doa_hong.mp3 Chuc_mung_nam_moi_2010.jpg Happy_new_year2.swf 494b64fa_1217393941_resize1.png

    Thành viên trực tuyến

    0 khách và 0 thành viên

    ai thăm tôi thế

    • (PHẠM LÊ MINH NHỰT)

    Chào mừng quý vị đến với website của ...

    Quý vị chưa đăng nhập hoặc chưa đăng ký làm thành viên, vì vậy chưa thể tải được các tài liệu của Thư viện về máy tính của mình.
    Nếu chưa đăng ký, hãy nhấn vào chữ ĐK thành viên ở phía bên trái, hoặc xem phim hướng dẫn tại đây
    Nếu đã đăng ký rồi, quý vị có thể đăng nhập ở ngay phía bên trái.

    TEST FOR A PERIOD

    Wait
    • Begin_button
    • Prev_button
    • Play_button
    • Stop_button
    • Next_button
    • End_button
    • 0 / 0
    • Loading_status
    Nhấn vào đây để tải về
    Báo tài liệu có sai sót
    Nhắn tin cho tác giả
    Nguồn:
    Người gửi: Phạm Lê Minh Nhựt (trang riêng)
    Ngày gửi: 23h:41' 17-04-2008
    Dung lượng: 46.0 KB
    Số lượt tải: 148
    Số lượt thích: 0 người
    Name: TEST FOR A PERIOD
    Class: 7A Subject: English
    Marks
    Teacher’s remarks
    
    QUESTIONS: I. Read the passage and fill in Liz’s diary. (2.5 ms)
    Liz always gets up very early – at five o’clock in the morning. She has breakfast and then goes to work by bus at five thirty. She works from six o’clock in the morning until two o’clock in the afternoon. She usually eats lunch after work. In the afternoon, Liz visits her family, goes shopping or plays badminton with friends. She eats dinner at six and then watches the seven o’clock news program. She goes to bed between ten and ten thirty.That is the end of a busy day in the life of Liz.
    Activities

    Time

    
    1. getting up
    2. going to work
    3. starting and finishing work .
    4. eating dinner
    5. watching the news .
    6. going to bed
     5 o’clock
    . ………………………………….
    . ………………………………….
    . ………………………………….
    . ………………………………….
    . ………………………………….
    
    II. LANGUAGE FOCUS: Circle the best option (A, B, C or D) to complete the sentences. (5 ms)
    1.I’d like to________ a ten –minute call to Hanoi.
    A. make B. phone Catwalk D.join
    2. In the future, machines _______ all the work for us.
    A. are doing B. will do C. were doing D. do
    3. Mother _________ the eggs at the moment to make cake for us.
    A. will beat B beats C. is beating D.is going to beat
    4. I _______ pleased that you and your family are well.
    A. am B. do C. was D. will be
    5. I’d like to seats_____the concert ________Saturday evening.
    A. in / on B. on / in C. with / on D. for /on
    6. Ba is in his room. He _______ the guitar now.
    A. was playing B. played C. is playing D. will play
    7. Next month is Lien’s birthday. She _______ some of her friends to her birthday party.
    A. invite B. invites C. is going to invite D. invited
    8. Are there many students in room 303? ______________
    A. No, they aren’t B.Yes, they are C. Yes, there are D. No, these are not
    9. _______________? – I am a teacher.
    A. What job are you B.What are you doing C.What’s your job D. How do you do
    10.Most families relax and watch TV in the ___________.
    A. living-room B. rest room C. dining-room D. bedroom
    11.Mr. Quang is a hard worker. He works ________ than Mr. Trung.
    A. harder B.more hard C. hardlier D. more hardly
    12.” ________ does the play start ?” –“ I think it starts at 6.30”
    A. What B.When C. How D.Where
    13. _______ is your address?- 6B Dien Bien Phu street.
    A. What B.When C. How D.Where
    14.June and July, which month is _________?
    A. the hotter B.hottest C. more hot D.the hottest
    15._________ to play basket ball?- Yes, I’d love to.
    A.Let ‘s B.Should we C. Would you like D.What about
    16.In ________ we study different countries and their people.
    A. English B.Math C. History D.Geography
    17.The Teacher’s Day is on ________20th.
    A.November B.August C. May D.March
    18.I’m not good ________ fixing things.
    A. at B.on C.in D.for
    19._________ does the recess begin in your school? _ At 2.30 pm
    A. What time B.What C. How D.Where
    20.________ do you play soccer after school ? _ Sometimes
    A. What B.When C. How often D.Where
    III. WRITING: 1/ Put the words in correct order (1.5 ms)
    free/ computer / his / plays / in / usually / time / Nam / games.
    ……………………………………………………………………………………………………………………………….
    like / the / go / us / would / to / circus / tomorrow / to / you / with?
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    color / is / favorite / pink / her.
    ……………………………………………………………………………………………………………………………….
    2/ Finish each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence before it (1m)
    The Mekong River is longer than the Red River.
    ( The Red River is ____________________________
    It’s often hot in summer.
    ( It’s never ________________________
    What’s her father’s job?
    ( What does_______________?
    It is an interesting play.
    ( What __________________ !

    ---------------------------Good luck to you ----------------------
    C. ÑAÙP AÙN
    I.

    Activities
    Time

    
    1. getting up
    2. going to work
    3. starting and finishing work .

    4. eating dinner
    5. watching the news .
    6. going to bed
    5 o’clock
    5.30
    from six o’clock in the morning until two o’clock in the afternoon
    6.00
    7.00
    between ten and ten thirty
    
    
    III. LANGUAGE FOCUS
    Circle the best option (A, B, C or D) to complete the sentences. (3ms)
    1A 2B 3C 4A 5D 6C 7C 8C 9C 10A 11A 12B 13A 14A 15C 16D 17A 18A 19A 20C

    IV. WRITING:
    1/
    1 Nam usually plays computer games in his free time.
    Would you like to go with us to the circus tomorrow?
    Her favorite color is pink.
    2/
    The Red river is shorter than the Mekong River.
    It’s never cold in the summer
    What does her father do?
    What an interesting play!






















     
    Gửi ý kiến

    Du lịch bốn phương